OBMEDZENIE DOPRAVY 16.6.2024

 

Obmedzenie dopravy a parkovania 16.6.2024 7:45 - 14:30 hod.

Oznámenie o konaní verejného športového podujatia v zmysle zákona č. 1/2014 Z. z. o organizovaní verejných športových podujatí a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

 Z dôvodu organizovania športovej akcie„ KOMPAVA BEH ZDRAVIA", na základe dopravného projektu o úplnej uzávere komunikácii nebude možný vstup a parkovanie motorovým vozidlám v širšom centre mesta a to na uliciach : Námestie slobody, J. Hašku, Komenského, Hurbanova, Hviezdoslavova, M.R.Štefánika,

Parkovanie osobných motorových vozidiel bude povolené bezodplatne na parkoviskách Hviezdoslavova a miestnych komunikáciách mimo uzávery komunikácii.

Vjazd vozidiel na Námestie slobody bude povolený len na základe povolenia vydaného organizátorom.

Zásobovanie, dovoz a odvoz tovaru pre dotknuté prevádzky nebude v čase športového podujatia možný.

Do zatvorenej časti mesta nebude umožnený vjazd aj motorovým vozidlám, ktorých majitelia majú na predmetných uliciach trvalý, resp. prechodný pobyt. Platí to aj pre majiteľov nehnuteľností, prevádzok, zamestnancov organizácií, ktoré tam majú sídlo, návštevníkov katolíckeho a evanjelického kostola, zamestnancov mesta, príspevkových.

Záchranné zložky budú mať vstup umožnený.

 

Dotknutí obyvatelia budú informovaní individuálne - výlepom na vstupné dvere bytových domov, oznamom za okno na mot. vozidle.  Obyvateľov, zamestnancov, nájomníkov dotknutých ulíc žiadame, aby využili vstupy a výstupy bez využitia motorových vozidiel respektíve, aby v čase podujatia neparkovali na dotknutých uliciach, aby si naplánovali vjazd a výjazd z vnútroblokov sídlisk pred uzáverou komunikácií. Ďakujeme!

 

 

 

 

 

 

Nastavenia cookies